Kuriozitete12 Prill, 2017

Njihuni me dietën e Jennifer Aniston

Jennifer Aniston ka pasur gjithmonë një fizik perfekt. Dhe mesa duket pa shumë lodhje. Aktorja është vlerësuar gjithmonë nga publiku që nga koha e “Friends”, dhe çdo lëvizje e saj ka bërë tendencë për mijëra femra, gati për të imituar ... Lexo »

Prill 12, 2017
11 Prill, 2017

Burri dhe skuadra e tij e qenve

Kjo ka ndodhur në Kinë. Në rrugë, një njeri ishte duke ecur me pesë qentë e tij dhe po ju jepte atyre komanda. Ata i komandoj për tu ulur, me putrat e tyre lart ose poshtë si dhe të shtrihen. Qentë bënë ... Lexo »

Prill 11, 2017