Kuriozitete1 Shtator, 2016

“GoTopless” për të drejtat e grave

Për të disatin vit me radhë në Nju  Jork dhe Los Anxheles u zhvillua parada “GoTopless”, një nismë e një grupi organizatash që promovojnë të drejta të barabarta gjinore. Dhjetra aktiviste dolën gjysmë lakuriq nëpër rrugët e Nju Jorkut në ... Lexo »

Shtator 01, 2016


13 Korrik, 2016

Eksitohet majmuni , i kap gjoksin turistes (Video)

Kush tha që majmunët nuk kanë ndjenja? Kjo video e filmuar në Bangkok, Tajlandë, tregon momentin kur një majmun i prek gjoksin turistes. Ajo po tentonte të bënte një foto me majmunin që nuk është “përmbajtur” dot.     http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/07/13/5187623429953271563/640x360_5187623429953271563.mp4

Korrik 13, 2016

28 Maj, 2016

Miss Bumbum edhe për gjyshet

Në një vend të fiksuar pas të pasmeve, natyra e konkurseve për vlerësimin e tyre nuk duhet të kufizohet nga mosha. Është 87 vjeç, ka tre fëmijë, nëntë nipër e mbesa, pesë stërnipër e stërmbesa dhe në mendimin e saj ... Lexo »

Maj 28, 2016


27 Maj, 2016

Prezantohet autobusi fluturues

Një transportues gjigant, që kalon në shinat e veta mbi makinat e tjera në rrugë. Pjesërisht tren metroje e pjesërisht autobus, ai që kinezët e quajnë “bus-way” u prezantua në Pekin me ofertën të zhvendosë 1.200 persona njëherazi me ... Lexo »

Maj 27, 2016


27 Maj, 2016

Hapet restoranti ku ushqimi hahet zhveshur

Kur dilet për darkë në një restorant luksoz, shumë e kanë të vështirë që të përzgjedhin veshjen që i përshtatet atmosferës, por kjo nuk vlen për një restorant në Australi. Në Melburne u hap restoranti “Jo & Lehmo” ku ushqimi, ... Lexo »

Maj 27, 2016