Kuriozitete


16 Shkurt, 2016

Ha vetëm patate, ja arsyeja

Gjatë vitit 2016 një burrë ka vendosur që të hajë vetëm patëte asgjë tjetër. Patatet janë pjesë e disa dietave të suksesshme dhe duket që kjo e ka shtyrë këtë person për të marrë këtë vendim pasi vuri re ... Lexo »

Shkurt 16, 2016
30 Janar, 2016

Vajza australiane lind pesënjakë

Kim Tucci lindi tashmë pesënjakët e saj, 4 vajza dhe një djalë. Vajza australiane u bë e famshme pikërisht për këtë shtatzëni. Të gjithë fëmijët lindën në vetëm dy minuta, dhe lajmi u bë publik nga vetë prindërit, Kim dhe ... Lexo »

Janar 30, 2016


29 Janar, 2016

Fotografi Turk "përthyen" Stambollin

Fotografi turk Aydın Büyüktaş së fundmi ka shpërndare fotot e tija më të reja të Stambollit. Koleksioni quhet Flatland  dhe paraqet pamjen e qytetit në disa këvnde dhe dimensione të reja.

Janar 29, 2016