Kuriozitete

Ajnshtajni romantik, Letra për italianen, në ankand

Një shënim i shkruar nga Albert Ajnshtajn për një shkencëtare të re, e cila kishte refuzuar ta takonte atë u shit në një ankand në Jerusalem bashkë me një sërë letrash të tjera të fizikanit të njohur. “Për studiuesen shkencore, ... Lexo »

Mars 07, 20181 Mars, 2018

Kisha që nuk pranon besimtarë pa armë

Një prift i fiksuar pas armëve ka mbajtur një meshë vetëm për çiftet të cilat ishin të armatosura me pushkë AR-15 dhe kishin në kokë kurora me plumba. Kisha kontroverse Tempulli i Bashkimit dhe Paqes në Botë, në Pensilvani të ... Lexo »

Mars 01, 2018
7 Shkurt, 2018

Ishulli që ndalon hyrjen e meshkujve

Nëse je grua dhe ke nevojë për të qëndruar larg burrave për një kohë duhet të shkoni në SuperShe Island. Ky është ishull në brigjet e Finlandës ku nuk lejohen burrat. E themeluar nga një femër, resorti premton një oazë relaksuese ... Lexo »

Shkurt 07, 2018