Kuriozitete
7 Nëntor, 2017

Kafeneja më e preferuar e meshkujve

Në një kafene në Phoenix të Arizonës, kamerieret janë më të preferuarat e meshkujve pasi shërbejnë të veshura me bikini. Biznesi quhet “Bikini Beans Espresso”, i cili u zgjerua edhe në Tampa e Washington. Edhe pse ato janë të ... Lexo »

Nëntor 07, 20173 Nëntor, 2017

Shitet fjalimi i “Nobelit” i Bob Dylan

Një version special i fjalimit të këngëtarit Bob Dylan për natën e tërheqjes së çmimit “Nobel” për Letërsinë në vitin 2016 do të publikohet në një format tërësisht ndryshe.Një printim shumë i kufizuar, i nënshkruar dhe i numëruar, i ... Lexo »

Nëntor 03, 2017