Burri dhe skuadra e tij e qenve

Kjo ka ndodhur në Kinë.

Në rrugë, një njeri ishte duke ecur me pesë qentë e tij dhe po ju jepte atyre komanda.
Ata i komandoj për tu ulur, me putrat e tyre lart ose poshtë si dhe të shtrihen.
Qentë bënë çdo gjë në unison. Në fakt qeni i madh bën si kapitan, kurse të tjerët si ushtar.
Në një moment qenit të madh ju kërkua që të afrohej me qentë e tjerë kështu që grupi mund të ulej në një rrjehst të rregullt.
Më pas rreshteri drejtoi qentë e tjerë që të ecin vetëm duke përdorur këmbët e pasme.
Kjo është një video mjaft e këndshme, pyesim veten se çfarë bën ky njeri në jetë.

Klikoni më poshtë për të parë videon…

http://video.daikynguyenvn.com/embed.php?vid=0f4760fce