Bëhuni gati për ti dhënë përsëri një përqafim të ngrohtë Olaf

Nëse jeni fansa të Frozen dhe mezi po prisnit vazhdimin e filmit, pritja juaj mbaroi! 22 Nëntori do të jetë dita kur Olaf me përqafimet e tij të ngrohta do të shfaqet në kinema. “Olaf’s Frozen Adventures” quhet filmi i animuar në të cilin protagonisti kryesor do të jetë pikërisht plaku prej bore. Me qëllimin për të zbuluar traditën e festës së Krishtlindjes, Olaf do të përjetojë aventura fantastike së bashku me drerin Sven. Ky episod do të jetë krejtësisht ndryshe, përfshirë këtu edhe fustani i Elsës.