Aktorja e njohur shfaq format e saj seksi

Franceska Eastwood, një aktore amerikane ka shfaqur format e saj seksi kur ishte me pushime në plazhin e Malibusë.  23-vjeçarja dukej e tonifikuar në krahasim me një udhëtim të ngjashëm në 2013. Franceska e ka shijuar këtë udhëtim, pasi është zhveshur topless edhe pse e dinte se ishte e vëzhguar nga paparacët.Duket se ajo ka punuar me trupin e saj dhe ia ka arritur të ketë linja shumë të mira. Franceska është e njohur për pjesëmarrjen e saj në serialin ‘Mr. Eastwood and Company’ ku merr pjesë edhe familja e saj. Shumë njerëz e njohin prej karrierës së prindërve, Clint Eastwood dhe Frances Fisher në fushën e aktrimit.