Monika Zguro 45 vjeç, mahnit me elegancën si në kohën kur u shpall Miss

Mund të themi me bindje se mbahet mend si një nga miss-et shqiptare më të veçanta, për delikatesën dhe kontrastin e flokëve kafe me sytë e shkruar.

Monika Zguro ishte vajza nga Korça, të cilën juria e “Miss Albania 1993” e shpalli më të bukurën shqiptare. Kanë kaluar më shumë se dy dekada nga viti kur u shpall miss, por duket se koha është treguar shumë bujare me Monikën, pasi ruan të njëjtën elegancë.

Tashmë miss-i është 45 vjeçe, dhe kjo foto është shkrepur së fundi jashtë vendit. Vlen për t’u përmendur se Monika vetëm startin e bëri si miss.

Më vonë ajo punoi pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme e më pas në Diplomaci.

Eksperiencat e fundit të Monikës ishin si konsulle në Konsullatën Shqiptare në Greqi, dhe Itali.img_7392img_7391