Kujdes kë quani të shëmtuar në shkollë…

Këta njerëz janë tërheqës dhe sharmantë, ata me krenari pozojnë dhe buzëqeshin përpara kamerave, dhe gëzojnë vëmendjen e mijëra njerëzve anë e mbanë botës. Por vite më parë këta njerëz kanë qënë adoleshentë të thjeshtë me problemet, shqetësimet dhe komplekset e tyre personale.

Këto janë 15 fotot e yjeve të ekranit, shumë kohë para se të bëheshin të famshëm.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Robert Downey JR.

Robert Downey JR.

Matthew Lewis

Matthew Lewis

Kate Moss

Kate Moss

Kate Middleton

Kate Middleton

Joe Manganiello

Joe Manganiello

Goldie Hawn

Goldie Hawn

Eminem

Eminem

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Demi Moore

Demi Moore

Craig David

Craig David

Channing Tatum

Channing Tatum

Catherine Zeta - Jones

Catherine Zeta – Jones

Jennifer Garner

Jennifer Garner