April 202030 April, 2020

Bllokohet shitja e Newcastle?

Premierliga po mendon të bllokojë shitjen e Newcastle pasi u zbulua se Arabia Saudite mbetet në listën e zezë për piraterinë e TV. Newcastle janë në prag të shitjes te një konsorcium i mbështetur nga Arabia Saudite i udhëhequr nga ... Lexo »

April 30, 2020


30 April, 2020

Paris Hilton zyrtarizon lidhjen

I është dashur pikërisht një vit që Paris Hilton t’i mbushej mendja dhe ta zyrtarizonte lidhjen me të dashurin e saj Carter Reum. Ajo ka zgjedhur një ditë shumë të veçantë për ta bëri lidhjen e tyre zyrtare. Çifti shënon sot ... Lexo »

April 30, 2020