October 2019


31 October, 2019

Dalin nominimet e AMAs 2019

Të nominuarit për American Music Awards 2019 janë bërë publike. Mes këngëtarëve që udhëheqin listën janë Post Malone, Ariana Grande dhe British Ellie. Reperi, i cili fitoi dy çmime vitin e kaluar, është nominuar 7 herë në AMAs përfshirë në kategorinë ... Lexo »

October 31, 2019