September 2019

30 September, 2019

Lajm i mirë për fansat e Spider-Man

Sony Pictures dhe Marvel do vazhdojnë bashkëpunimin e tyre. Dy kompanitë e famshme kanë arritur në një marrëveshje për të prodhuar një film të tretë të Spider-Man me Tom Holland. Lajmi padyshim është shumë emocionues për fansat e Spider-Man. Në gusht, ... Lexo »

September 30, 2019