July 2019









31 July, 2019

Shokon Kristen Stewart: Flas me fantazmat!

Kristen Stewart foli rreth fantazmave dhe raportit të saj me të mbinatyrshmen, duke iu përgjigjur një prej pyetjeve gjatë një interviste me “Vanity Fair”. “Flas me fantazma. Nëse gjendem në një qytet të çuditshëm për të xhiruar një film dhe ... Lexo »

July 31, 2019