June 2019

29 June, 2019

Përshëndetja e fundit e “Game of Thrones”

Sërish bashkë, edhe për një herë të fundit. Më 19 korrik, në “Comic-Con”, në San Diego, SHBA, aktorët e “Game of Thrones” do të bashkohen për panelin përmbyllës të “Game of Thrones”, ku do të përshëndetin përfundimisht publikun dhe ... Lexo »

June 29, 2019


29 June, 2019

Fansat me fat në muzeun e “Aerosmith”

“Aerosmith” kanë nisur koncertet në “PARK MGM” në Las Vegas dhe tani fansat do të kenë mundësi të shikojnë edhe muzeun dedikuar grupit, fillimisht rezervuar vetëm për klientët VIP. Koleksioni dokumenton 50 vjet karrierë të grupit dhe përfshin instrumente muzikore, ... Lexo »

June 29, 2019

29 June, 2019

Ambra e Allegri drejt altarit

Shtohen gjithnjë e më shumë zërat për ceremoninë martesore të Ambra Angiolini e Massimiliano Allegri. Fakti që ish-trajneri i Juventusit vendosi të shkëputet një vit nga angazhimet sportive për t’iu dedikuar familjes konfirmon atë që thuhet në media. Përflitet për ... Lexo »

June 29, 2019