June 201830 June, 2018

Reperi e kishte parashikuar vdekjen e tij?

Dhjetë ditë pasi XXXTentacion u gjet i vrarë në Fort Lauderdale të Floridas është publikuar videoklipi i këngës së tij “Sad”. Në video, reperi paraqet varrimin e vetes dhe tronditet kur arkivoli rritet, dy versionet e vetes ngrihen e ... Lexo »

June 30, 2018