Shkurt 20187 Shkurt, 2018

Ishulli që ndalon hyrjen e meshkujve

Nëse je grua dhe ke nevojë për të qëndruar larg burrave për një kohë duhet të shkoni në SuperShe Island. Ky është ishull në brigjet e Finlandës ku nuk lejohen burrat. E themeluar nga një femër, resorti premton një oazë relaksuese ... Lexo »

Shkurt 07, 2018
7 Shkurt, 2018

Bella Hadid dhe Tyga në një lidhje?

Duket se shumë shpejt do të ketë lajme të reja në botën e showbizz. Bëhet fjalë për supermodelen, Bella Hadid, e cila në rrjetin social Instagram ka publikuar një video e cila ngrë dyshime për një lidhje të re në ... Lexo »

Shkurt 07, 2018