Tetor 2017

9 Tetor, 2017

Tirana u mbush, nuk ka më vende!

Dita e parë e javës ka sjellë një trafik të rënduar në hyrje të kryeqytetit tonë. Siç mund të shihni edhe nga pamjet e siguruara nga City Radio, gjendia është shumë problematike, duke sjellë vështirësi dhe vonesa për drejtuesit ... Lexo »

Tetor 09, 2017

9 Tetor, 2017

“Triumf”, dokumentari mbi dronin në Beograd

“Droni” i famshëm i ngritur mbi stadiumin e Beogradit, gjatë ndeshjes mes Serbisë dhe Shqipërisë në tetor të vitit 2014, tashmë është kthyer në një dokumentar. Një bashkëprodhim mes dy regjisorëve shqiptaro-amerikanë dhe një regjisori e producenti amerikan, respektivisht Kreshnik ... Lexo »

Tetor 09, 2017