March 2017

31 March, 2017

Padi ndaj Jennifer Lopez

Jennifer Lopez është paditur ditën e mërkurë nga një kompani pajisjesh “hoverboard”, e cila ka furnizuar stafin e këngëtares gjatë rezidencës së saj në “Las Vegas”. “Sidekick Group Corporation”, në padinë e bërë, pretendon se i ka dhënë performuesve dhe ... Lexo »

March 31, 2017
31 March, 2017

Kjo është agjentja më seksi e FBI-së

Ajo luan rolin e një agjente të FBI në filmin “Quantico”. Dhe Priyanka Chopra dukej absolutisht perfekte gjatë xhirimeve të reja rrugëve të New York City-t. 34-vjeçarja ka treguar format e saj seksi me një fustan të ngushtë gri e ... Lexo »

March 31, 2017