2017

24 Korrik, 2017

Libri i Mira Meksit botohet në italisht

Shtëpia botuese Toena ka njoftuar që ka dalë në qarkullim në libraritë italiane romani i Mira Meksit, Mallkimi i priftëreshave të Ilirisë me titullin La maledizione delle sacerdotesse d’Illiria, përkthyer nga shqipja në italisht nga përkthyesit Shpëtim Doda dhe ... Lexo »

Korrik 24, 2017