May 2016


31 May, 2016

Betim Spërdhima prezanton të dashurën

Rezart Veleshnja është një nga aktorët më simpatik të Portokallisë.Ai është shumë i njohur për rolet dhe batutat e tij, por shumë i tërhequr sa i përket jetës private.Sot ai ka publikuar një foto me të partneren e tij, ... Lexo »

May 31, 2016