April 2016


30 April, 2016

Del në shitje Hummer-i i Tupac

Vetura e fundit e blerë nga Tupac Shakur pritet të del në shitje, dhe atë për një shumë të madhe parash, transmeton koha.net. Hummer i vitit 1996, i cili është blerë dhe vozitur vetëm një muaj para vdekjes nga legjenda ... Lexo »

April 30, 201630 April, 2016

Koncert jazz-i në Shtëpinë e Bardhë (video)

Një mbrëmje e veçantë muzikore e shndërroi Shtëpinë e Bardhë, në një “Shtëpi Blues” në ditën ndërkombëtare të jazz-it. Presidenti Obama duke rrëfyer eksperiencën e parë me këtë muzikë tha se ndryshimi që ajo mund të sjellë është spektakolare. Mes te ... Lexo »

April 30, 201630 April, 2016

Totti takon tifozin me super tatuazh

Francesco Totti, legjenda e Romës, ka takuar tifozin që e mbanë në shpinë super tatuazhin e tij Suedezit Thomas Jonsson i është plotësuar dëshira. Ai ka takuar idhullin e tij, ikonën e Romës, Francesco Totti. Jonsson para disa dite ishte publikuar ... Lexo »

April 30, 2016