January 201629 January, 2016

Rama nga Vlora: Reformat nuk ndalen

Qeveria dhe maxhoranca nuk kanë ndërmend të tërhiqen nga rruga e reformave, pavarësisht akuzave të opozitës dhe kostos elektorale që mund të kenë këto reforma. Ky ishte qëndrimi i ritheksuar nga kryeministri Edi Rama në takim me të rinjtë ... Lexo »

January 29, 2016