December 2015


31 December, 2015

"Kallashi" provokon në klipin e ri

Kallashi ka zgjedhur festat e fundvitit që të lançojë këngën e saj më të re të titulluar “Nana Dimri”. Dhe si cdo here tjeter nuk kishte si të ndodhte ndryshe, edhe në këtë klip ajo  shfaqet seksi dhe provokuese.

December 31, 2015