20 filmat që çdo grua duhet t’i shohë

Disa prej këtyre filmave ju bëjnë t’i kujtoni gjatë, ndërsa disa të tjerë t’i shikoni vetëm njëherë dhe t’i harroni.

Janë filmat që gratë i kanë veçuar si më të mirët, dhe nuk kanë të bëjnë të gjitha me temën e dashurisë.

Ndonjëherë, ideja e një filmi, e zbuluar në kohën e duhur, mund të ndryshojë plotësisht jetën tuaj.

Në top 20-she, hyjnë filmat si:

“Ja vie en Rose”
“Million dollar baby”
“The queen”
“Erin Brockovich”

Më poshtë do të shihni renditjen e plotë të këtyre filmave.